Waarom doen we wat wij doen?

Vaak doen we, zonder écht te begrijpen waarom. Onze diepste overtuigingen en gedragingen vinden hun oorsprong in onze eerste zeven levensjaren én met name in de cruciale eerste duizend dagen (va -9 mnd) van ons leven.

Dit maakt kennis van jouw unieke geboortepatroon, samen met het werk vanuit de pré- & perinatale psychologie en het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), bijzonder waardevol. Bewustwording van de onbewuste en beperkende invloeden geeft je andere, beter passende keuzemogelijkheden vanuit je (nu volwassen) bewustzijn.

Ontdek hoe je jouw blueprint in kunt zetten voor meer welzijn en succes met onze Geboorte in Kaart coaching! 
Voor volwassenen biedt het diepgaand zelfinzicht, genezing van oude wonden én versterking van relaties. Als ouder helpt het je om een veilige (hechting) relatie met je kind te creëren en onderliggende behoeften van je kind nog beter te begrijpen. Investeer vandaag in persoonlijke groei en versterk je (gezins)leven!

Geboorte in Kaart
Coaching

Klik & Connect

Individuele Coaching

Persoonlijke ontwikkeling is hét pad naar meer welzijn en een kansrijker leven.

Misschien verlang jij naar een dieper zelfbewustzijn of het zelfvertrouwen om nieuwe uitdagingen volledig te omarmen.
Het kan zijn dat jij streeft naar die glansrijke carrière, terwijl je tegelijkertijd een harmonieuze work-life balans wenst.
En zo kennen we ook allemaal wel van die momenten waarop stressbeheer onze volledige aandacht vraagt. Als je dit nu herkent of ervaart; Zeer waarschijnlijk dat je dan op zoek bent naar innerlijke rust, en een verhoogd welzijn op zowel mentaal als fysiek vlak.
Mogelijkerwijs zoek jij juist naar een dosis plezier en opwinding in je leven. Of wellicht wil je succes vergroten door je leiderschapsvaardigheden en besluitvaardigheid te verfijnen. Wat je verlangen ook is; Persoonlijke ontwikkeling is hét pad naar meer welzijn en een kansrijker leven.

Tijdens de coachingssessies werken we met communicatie en leiderschap, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), pre- en perinatale psychologie, en systemisch waarnemen.Klik & Connect

Trainingen & Workshops

Elk individu en elke groep heeft zijn eigen unieke behoeften en doelen.

Bij New Nurture begrijpen we dat maar al te goed. Onze trainingen en workshops worden zorgvuldig op maat gemaakt om nauw aan te sluiten bij de specifieke wensen en doelstellingen van jouw organisatie en team. Onze focus ligt op het bevorderen van persoonlijk leiderschap en het verbeteren van effectieve communicatie, waarbij jouw organisatie en team passende en direct toepasbare oplossingen krijgen om succesvol te (blijven) groeien en ontwikkelen. En dat draagt bij aan welzijn en duurbare inzetbaarheid van de professionals in jouw organisatie en/of team.

Sociaal en Zorgdomein

Binnen het Sociaal en Zorgdomein is er een nijpend tekort aan personeel, wat leidt tot overbelasting en hoge werkdruk. Het aantrekken, (h)erkennen en behouden van talent blijft een enorme uitdaging. Mentale gezondheid wordt ook beïnvloed door de emotionele belasting die hierbij komt kijken. Administratieve lasten en technologische veranderingen voegen extra druk toe. Investeren is cruciaal voor het creëren en behouden van welzijn en succes binnen het sociaal en zorglandschap.

Directeuren en Managers check hier,
De infographic: Waarom is investeren in persoonlijk leiderschap en effectieve communicatie GOUD voor jouw organisatie/team?

Klik & Connect