The Blog

NIEUW! New Nurture PWR TO THE PARENTS

Een zorgvuldig samengesteld programma voor ouders die nóg meer uit zichzelf én hun ouderschap willen halen!

We leven in een hectische tijd. Meer als ooit zijn we met elkaar verbonden én tòch ook weer niet. Door het digitale tijdperk zijn we supersnel in contact met elkaar, vinden we makkelijk de benodigde informatie, fantastisch! En tegelijk, we zijn vaak vluchtig en druk, kijken elkaar niet in de ogen, de echte verbinding ontbreekt. Social Medialand een fantastisch hedendaags platform, op vele gebieden, maar kan er ook makkelijk aan bijdragen dat wij een onjuist beeld vormen van de werkelijkheid. Wie vergelijkt – en dat doen we met momenten (onbewust) allemaal wel eens – vergelijkt vaak zijn rauwe binnenkant met de opgesmukte buitenkant van de ander. Zoek jij als ouder wat informatie? Door de bomen zie je soms het bos niet meer.. zoveel is er. Ook veel ‘shitload’ helaas! Of tegenstrijdigheid; de één zegt dit, en de ander zegt dat… In het verleden bleef ik als ouder dikwijls in onzekerheid en (zelf)twijfel achter. Ook in de praktijk zie ik dit veel terugkomen. We hebben dus veel informatie en prikkels te verwerken. En daarnaast wordt er – denken we terecht en geregeld ook onterecht – steeds meer van ons verwacht; in relaties, thuis, op je werk en ook in je rol als ouder. Ik vergelijk het wel eens met een steeds sneller draaiend hamsterrad! Maar hoe zou het zijn als jij bepaalt òf – en zo ja, in wélk rad – je instapt? Als jij beslist hoe én met wie je hem precies laat draaien?

Vaak denken wij zaken goed zelf te bepalen en beslissen, maar wist jij dat hetgeen we echt bewust denken, beslissen en doen slechts 5% betreft? 95% van hetgeen we denken, beslissen en doen, gebeurt dus op een onbewust niveau. Dus merk jij dat jouw energieniveau (nog vaak) te wensen over laat? Of dat de dingen met regelmaat anders lopen dan jij diep van binnen écht zou willen? Voel jij je onzeker of (zelf)twijfel je met regelmaat? Word je geleid in plaats van dat jij leidt, overkomt het leven jou? Super dat jij dit nu leest!

PWR TO THE PARENTS

In mijn coaching en training – vanuit mijn onderneming en ook eerder vanuit mijn functie als Jeugdverpleegkundige – pas ik al jaren verschillende strategieën toe die ouders meer inzicht geven in wie zij zelf (en hun kind) zijn, wat belangrijk voor ze is, wat ze écht nodig hebben en vooral wat zij zelf willen dat hun kind leert in situaties zoals bijvoorbeeld (overmatig)huilen, slapen, groeien & ontwikkelen. Ik merk dat veel ouders – soms letterlijk – ‘aangaan’ op deze strategieën; het geeft inzicht, structuur, (h)erkenning en richting. Het zet je in jouw eigen unieke kracht als ouder.

Daarom heb ik nu dit mooie programma – NEW NURTURE PWR TO THE PARENTS – samengesteld, waarin veel van deze strategieën bijeenkomen. Inmiddels loopt het programma ook al en ik zie en hoor veel enthousiasme over de inhoud. Er is meer behoefte als ooit aan helderheid. Aan jezelf écht kennen, aan goede zelfzorg en weten waar je precies naartoe wilt zodat je ook duurzaam resultaat bereikt. Het ouderschap maakt vaak dat juist hier een nieuw balans gaat ontstaan. In dit toffe programma combineer ik dus ouderschap met (persoonlijk) leiderschap. Opvoeden doe je vanuit je hart, als je dat volgt, klopt het! En dat heeft niet alleen invloed op je ouderschap, zeker ook daarbuiten. En dat maakt alles zoveel makkelijker.

Quote uit het werkboek PWR TO THE PARENTS

Wat kan je dus o.a. verwachten van dit programma:

  • Je ontdekt wat jou uniek maakt als ouder en persoon an sich;
  • Je verheldert jouw belangrijkste waarden en overtuigingen en vertaalt die naar de rol die jij als ouder in wil vullen;
  • Je leert over het effect van communicatie en hoe je communicatie in jouw voordeel in kan zetten binnen het ouderschap;
  • Je ontdekt het belang van goede selfcare en wat jou daarin specifiek helpt;
  • Je vormt een ouderschapsplan dat: past bij jou en je kind, je extra bekrachtigt wanneer je uitdagingen binnen het ouderschap op je pad krijgt;
  • Je krijgt GRATIS toegang tot de besloten FB community NEW NURTURE PWR TO THE PARENTS.

Wil jij graag nóg meer feel of zicht krijgen op wat je in dit programma zoal gaat ontdekken en doen?

Dan heb ik een supermooi aanbod voor je: Gratis stuur ik jou het werkboek PWR TO THE PARENTS toe, voor nóg meer feel en zicht op wat je zoal gaat ontdekken en doen in dit programma. Je kan het verder geheel vormgeven zoals jij zelf wil qua coachings- en trainingsbehoefte en looptijd. Interesse in het GRATIS werkboek? Laat even je e-mailadres achter in de comment. Dan stuur ik je het werkboek zo snel mogelijk toe!

Impressie werkboek PWR TO THE PARENTS

Samen aan de slag gaan met dit programma? Of meer weten? Bel, app, mail me gerust!

Je kansrijke zelf, dat gun ik jou, iedereen!

Liefs Linda, New Nurture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *